איזה מדהימים אתם! תודה לכל מי שהצטרף אלינו בלייב וגם למי שבחר לצפות בהקלטה! ועכשיו – קבלו את סיכום וובינר ה־AI שלנו על קלוד שנערך ביום חמישי, ה־18.7.24.
רוצים לקבל עדכונים בלייב? רוצים מקום בו אתם יכולים להתייעץ עם מומחי AI, לשאול שאלות ולקבל תשובות? רוצים לשמוע על מבצעים והטבות לכלי ה-AI שמשנים את העולם? הצטרפו לקהילות ה-AI שלנו.
אפשר גם להרשם לניוזלטר שלנו
הקלטת הוובינר
לפני הכול, הקלטת הוובינר זמינה ממש פה! אנו ממליצים בחום לצפות בה, כי באמת היה וובינר מדהים ומרתק. מפגש מלא בתובנות, בטיפים ובהדגמות מעשיות של היכולות המתקדמות והמדהימות של קלוד (ועוד הרבה מעבר).
לוובינר, שנערך ביום חמישי האחרון, נרשמו למעלה מ־1500 נרשמים, מתוכם 300 איש קיבלו גישה והשתתפו בלייב זום. הוא התמקד ביכולות המתקדמות של קלוד 3.5 סונטה, מודל השפה שנחשב כיום לטוב ביותר בעולם.
את הוובינר העבירו תותחי ה־AI שלנו: שחר גולן, עומר הררי, תום הגלעדי וגם אני הייתי שם כמובן, בתור המנחה שמסיבה לא ברורה התעקש לכתוב “שיר גולן” במקום “שחר גולן”… שחר – אוהב אותך! ❤😜
תגובות המשתתפים
עשו לעצמכם טובה – לחצו על התמונה והגדילו אותה כדי לקרוא טעימה מהתגובות של משתתפי הוובינר. היה באמת מדהים. אנחנו כמובן נהנינו מכל רגע אבל שמחים לראות שגם המשתתפים הפיקו ערך, ועוד יותר שמחים לדעת שנפגוש חלק גדול מכם גם בכנס שלנו ברמת ישי בסוף החודש!
אז מה היה לנו?
- בפתיחת הוובינר הצגנו שיר שכתב קלוד על הוובינר ועל המרצים שיעבירו אותו.
- בוובינר על קלוד השתתפו מרצים מגוונים שהציגו את היכולות השונות של המערכת. שחר גולן הדגים כיצד יצר לאשתו אפליקציה לחיתוך שירים ומשחק ללימוד אנגלית לילדיו בשימוש ביכולות המתקדמות של קלוד. כמו כן, הוא סיפר כיצד נעזר ביכולות התכנות של מודלי שפה גדולים כדי ליצור תוכנה לטובת קיר נופלים של מלחמת “חרבות ברזל”.
- תום הגלעדי הראה כיצד ליצור משחק “ספייס אינוויידרס” בעזרת קלוד והדגים את הפוטנציאל העצום שבכלי. הוא הציג את הפוטנציאל העצום בשימוש בקלוד ליצירת משחקים ותכנים חינוכיים.
- אני עצמי סיפרתי על המודלים השונים של קלוד ועל העוצמה האדירה של קלוד 3.5 סונטה והדגמתי כיצד להירשם ולהשתמש בו. חשוב לציין שקלוד מציע חבילה חינמית, אך היא מוגבלת ביותר. עומר הררי התמקד בפיצ’ר הפרויקטים של קלוד והדגים כיצד לבצע הנדסת פרומפטים ברמה מקצועית.
- הוובינר הציג את היכולות המגוונות של קלוד הכוללות כתיבת קוד, בניית משחקי מחשב, אפליקציות, אתרים, דפי נחיתה ותוכנות. מלבד יכולות כתיבת הקוד שלו, קלוד מצטיין ביצירת טקסטים ברמה גבוהה, גם בעברית, ובביצוע סינתזה וניתוח של מקורות מרובים לצד יכולת כתיבה יצירתית מדהימה.
- עומר הררי הציג את פיצ’ר ה”פרויקטים” של קלוד והראה כיצד אפשר להשתמש בו בעבודה משותפת – פתרון מושלם לצוותי עבודה. הוא הסביר כיצד אפשר להוסיף מקורות ידע, להגדיר הוראות כלליות ולשתף פעולה עם משתמשים אחרים בפרויקט. כמו כן, הוא הדגים כיצד קלוד יכול להפוך מאמר מדעי לדשבורד אינטראקטיבי מרהיב.
- ננצל הזדמנות זו כדי לומר תודה מקרב לב למרצים המדהימים שהעבירו את הוובינר. ותודה מיוחדת מגיעה לקהל הנאמן שלנו – אתם! כיף גדול לראות אתכם איתנו בוובינרים ובקורסים שלנו שבוע אחר שבוע. אתם מדהימים!
איך מקבלים עדכונים על הוובינרים הבאים?
למי שמעוניין לקבל עדכונים על הלייב זומים הבאים, אפשר להצטרף לקבוצות הוואטסאפ שלנו או לערוץ הטלגרם בלינק הבא.
רוצים לפגוש אותנו בלייב?
הזדמנות נהדרת לפגוש אותנו בלייב בכנס ה־AI הגדול של הצפון, “מדברים AI במרפסת“, שייערך ב־31.7.24 במועדון “המרפסת” ברמת ישי. הכנס יכלול הרצאות מרתקות מטובי המומחים בתחום, לרבות עומר הררי, איריס פלד, שחר גולן, מקס גומברג, מאיה אלאב נחשון, שחר פליישר, וכמובן, גם אני אהיה שם.
האירוע יתחיל בשעה 18:30 ויציע תכנים מגוונים על אוטומציות וסימולציות עם AI, אומנות ו־AI, וידאו ואנימציה עם AI, ועוד. נוסף על כך, המשתתפים ייהנו מהנחות בלעדיות, מקרדיטים חינם לכלי AI, ממאגרי פרומפטים במתנה ועוד הטבות רבות.
כרטיסים אפשר לרכוש בלינק הבא.
שימו לב, האירוע מוגבל ל־250 משתתפים ורוב הכרטיסים כבר נמכרו. הזדרזו להבטיח את מקומכם!
לינקים לכתבות וחומרים שהוצגו בוובינר לרבות מאגרי הפרומפטים
- מאמר על פיצ’ר ה”ארטיפקטים” בקלוד. המאמר מסביר על אפשרות השיתוף של ה־Artifacts. כמו כן תמצאו בו את הסרטון של תום הגלעדי שמדגים איך הוא בנה את משחק “ספייס אינוויידרס”.
- כתבה על תהליכי עבודה עם קלוד. הכתבה מפרטת את תהליכי העבודה של עומר עם קלוד וכוללת מאגר פרומפטים. בכתבה תלמדו איך לבנות פרומפטים מורכבים בקלוד, צעד אחר צעד, “כמו שצריך” וכמו המקצוענים.
- לינק לדאשבורד של שנוצר מה־PDF שעומר הראה בוובינר.
- שיר הפתיחה שקלוד כתב וסונו הלחין וביצע.
- ערוץ היוטיוב של שחר גולן.
- הקוד למבוך הקולי ששחר יצר. ואם אתם רוצים לשחק בו – אפשר פה.
- אוסף מילים – משחק ללימוד אנגלית.
- הבסט סלר של שחר – אפליקציית “נאוה לחיתוך שירים”.
- הכתבות של שחר גולן באתר שלנו.
- מאמר מקיף על פיצ’ר הפרויקטים של קלוד.
- מאמר של עומר על מחקר “סוכני בינה מלאכותית” בעולם וירטואלי.
- הפלייגראונד של OpenAI לעבודה עם API.
- אתר הקורס המקיף של LetsAI.
- אתר הקורסים של LetsAI.
איפה הקישור ליישור לימין?