תוצאות נוספות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
× Send

OpenAI משיקה כלים חדשים לבניית סוכני AI – העוזרים הדיגיטליים החכמים בדרך אלינו

OpenAI הכריזה אתמול בערב על סט חדש של כלים שנועדו לעזור למפתחים ולארגונים לבנות "סוכני AI״
תוכן עניינים

OpenAI הכריזה לפני מספר ימים על סט חדש של כלים שנועדו לעזור למפתחים ולארגונים לבנות “סוכני AI״, עוזרים דיגיטליים חכמים שיכולים לבצע משימות באופן עצמאי עבור המשתמש. הרעיון הוא ליצור מערכות בינה מלאכותית שיוכלו לפעול למען המשתמש ולבצע מטלות מורכבות מרובות-שלבים (כמו חיפוש מידע, קבלת החלטות וביצוע פעולות במחשב) כמעט ללא התערבות ידנית. עד עכשיו, הקמה של סוכנים חכמים כאלה הייתה תהליך מסובך שדרש המון ניסוי וטעייה בכתיבת פרומפט משובח ויצירת לוגיקה מותאמת אישית. כדי להתמודד עם אתגרים אלו OpenAI, משיקה כעת מגוון כלים ותכונות חדשות שמפשטים מאוד את הפיתוח של סוכני AI .

 

 

הישארו מעודכנים

רוצים לקבל עדכונים בלייב? רוצים מקום בו אתם יכולים להתייעץ עם מומחי AI, לשאול שאלות ולקבל תשובות? רוצים לשמוע על מבצעים והטבות לכלי ה-AI שמשנים את העולם? הצטרפו לקהילות ה-AI שלנו.

 

 

אפשר גם להרשם לניוזלטר שלנו

 

 

הכלים החדשים – מה הם מאפשרים?

OpenAI  מציגה מספר רכיבים עיקריים במסגרת ההשקה החדשה, שמטרתם להקל על בניית סוכני AI ולהפוך אותם לשימושיים ואמינים יותר:

Responses API (ממשק “תגובות״)

 

ממשק הכלים המובנים

קרדיט: https://dev.to/

 

ממשק API חדש המשלב את הפשטות של ממשק הצ’אט הרגיל של OpenAI עם היכולת להפעיל כלים נוספים בצורה חכמה. המשמעות היא שבקריאת API יחידה, המערכת יכולה לנהל דיאלוג ולבצע פעולות באמצעות כלים שונים, כדי לפתור משימות מורכבות בשלבים. עבור המפתחים זה מפשט את העבודה – במקום לשלב כמה ממשקים שונים או שירותים חיצוניים, הם יכולים להשתמש בממשק אחד שנותן למודל הבינה המלאכותית גישה ישירה לכלים הדרושים. למעשה, ה- Responses API  הוא “סופר-סט” (הרחבה) של ממשק הצ’אט הקיים, כך שהוא כולל את כל מה שהיה קודם וגם יכולות חדשות. 

Built-in Tools (כלים מובנים)

המערכת החדשה מגיעה עם סט כלים מובנים בתוך ה- AI  שהופכים את הסוכן לחכם ושימושי יותר בעולם האמיתי. שלושת הכלים הבולטים הם:

  1. חיפוש באינטרנט: הסוכן יכול כעת לחפש מידע עדכני ברשת ולקבל תשובות מהאינטרנט עם ציטוטים ומקורות מהימנים. המשמעות היא שה- AI כבר לא מוגבל רק למידע שהיה זמין לו בעת האימון – הוא יכול לקרוא חדשות עדכניות, לברר פרטים שקרו “הרגע” ולהביא מידע מגובה במקורות. לדוגמה, אם נשאל את הסוכן “מה הכותרת המשמחת של היום?”, הוא יוכל לבצע חיפוש ברשת ולחזור עם תשובה עדכנית כולל איזכור למקור הידיעה. הכלי הזה משתמש במודל זהה לזה שמפעיל את יכולת החיפוש של ChatGPT, והוכיח ביצועים מרשימים בדיוק התשובות שלו בשאלות עובדתיות. 
  2. חיפוש בקבצים: כלי שמאפשר לסוכן לחפש מידע רלוונטי בתוך מאגרי מסמכים וקבצים גדולים של משתמש או חברה. הכלי תומך בסוגי קבצים שונים וכולל שיפור בביצוע שאילתות, סינון לפי מטא-דאטה, ודירוג תוצאות כך שהתשובות יהיו מהירות ומדויקות. המשמעות היא שה- ChatGPT  יכול לשמש כמעין “מנוע חיפוש” פרטי על המסמכים והמידע הפנימי שלכם. למשל, בארגון זה מאפשר לבנות עוזר תמיכה שיכול מיד למצוא תשובה בשאלות נפוצות מתוך מאגר FAQ’s  או לעוזר משפטי לאתר פסיקה ישנה הרלוונטית למקרה על בסיס מסמכים סרוקים, והכול תוך שניות במקום שעות. חברת Navan לדוגמה, שילבה את כלי חיפוש המסמכים בסוכן הנסיעות החכם שלה, וכך המשתמשים מקבלים תשובות מדויקות מתוך מאמרי ידע פנימיים (כמו מדיניות הנסיעות של החברה) באופן מהיר מאוד.
  3. שימוש במחשב: זהו כלי ייחודי המאפשר לסוכן לבצע פעולות במחשב וסביבת הדפדפן, כמעט כאילו היה משתמש אנושי מול המסך. הכלי הזה לוכד ומבצע פעולות עכבר ומקלדת שהמודל מתכנן, ומסוגל בכך לבצע אוטומטית פעולות מחשב שלמות עבור המשתמש. לדוגמה, הסוכן יכול לפתוח דפדפן, להקליד שאילתות, ללחוץ על כפתורים ולמלא טפסים, כל מה שצריך כדי להשלים משימה מקצה לקצה. יכולת כזו פותחת דלת לאוטומציה של תהליכים שבעבר היה קשה לבצע ללא מגע יד אדם: מבדיקת תוכנה (QA) אוטומטית על אפליקציות ווב, דרך הזנת נתונים במערכות ישנות שאין להן API, ועד ביצוע מחקרים אונליין מורכבים. חברות כבר החלו להתנסות בזה. Unify לדוגמה, משתמשת בכלי “שימוש במחשב” כדי שסוכני ה- AI  שלה יוכלו לאסוף מידע ממקורות שרק אדם בעבר יכול היה לגשת אליהם (כמו בדיקה במפות מקוונות כדי לוודא אם עסק הרחיב את סניפיו), דבר שעוזר להם ליצור פניות שיווק ממוקדות יותר. גם חברת Luminai הטמיעה יכולת זו כדי לבצע אוטומציה לתהליכים תפעוליים מסובכים במערכות ישנות. בפיילוט שערכה, הסוכן שלהם הצליח להשלים תהליך רישום משתמש מורכב בכמה ימים, משימה שמערכות אוטומציה מסורתיות (RPA) נאבקו בה במשך חודשים. חשוב לציין ש- OpenAI  השקיעה רבות בבדיקות בטיחות לכלי העוצמתי הזה: המודל נבחן לעומק כדי למנוע ניצול לרעה, לתקן טעויות אפשריות ולהציב גבולות ברורים. המערכת כוללת מנגנוני אישור לפעולות רגישות ובדיקות שנועדו לוודא שהסוכן לא סוטה מההוראות באופן שעלול להזיק . במילים פשוטות, OpenAI רוצה לוודא שסוכני ה- OpenAI יעזרו לנו ולא יגרמו נזק.

Agents SDK (ערכת פיתוח לסוכנים)

ערכת פיתוח תוכנה (Software Development Kit)

קרדיט: Ryan Penn- Leonardo AI Generated

 

לצד הממשקים והכלים החדשים, OpenAI השיקה גם ערכת פיתוח תוכנה (Software Development Kit) בקוד פתוח שנועדה להקל על ניהול מספר סוכני AI בו זמנית. אם הכלים המובנים שנתנו לסוכן הם “כישורים” ו”חושים” חדשים, ה- SDK, הוא כמו לוח הבקרה שמאפשר למפתח להרכיב צוות שלם של סוכני AI ולנהל את שיתוף הפעולה ביניהם. באמצעות ה- Agents SDK, מפתחים יכולים ליצור בקלות מספר סוכנים בעלי תפקידים שונים, להגדיר להם הנחיות וכלים ספציפיים, ולהחליט כיצד הם מעבירים משימות מאחד לשני (מה שמכונה “handoff” ). בנוסף, ה- Agents SDK כולל “Guardrails”  מסגרות הגנה ובדיקות בטיחות הניתנות להגדרה, שבודקות את הקלט והפלט של הסוכנים כדי לוודא שהתשובות ותהליכי העבודה תקינים וללא חריגות. כמו כן, ישנם כלי ניטור ומעקב (Observability) המאפשרים לראות בצורה גרפית את מסלול הפעולות וההחלטות של הסוכנים, וכך לפשט למפתחים את תהליך הדיבאג (איתור ותיקון תקלות) ושיפור הביצועים. 

דמיינו, למשל, חברה שרוצה להשתמש ב- AI כדי לטפל בפניות לקוחות: בעזרת ה- Agents SDK  ניתן ליצור סוכן “ממיין” שתפקידו לקרוא את בקשת הלקוח ולהעביר אותה לסוכן המתאים. נניח, סוכן אחד מומחה בשאלות על קניות ומוצרים וסוכן שני מטפל בבקשות להחזרים והחלפות.ה- SDK החדש יודע לנהל את ה”שוטף” הזה בין הסוכנים בצורה חכמה. יכולת כזו כבר נוסתה בפועל, חברת Coinbase (מהגדולות בתחום המטבעות הדיגיטליים) השתמשה ב- Agents SDK  כדי לבנות ולהשיק תוך שעות ספורות סוכן AI בשם AgentKit, שיודע לתקשר עם ארנקים דיגיטליים ולבצע פעולות בבלוקצ’יין באופן אוטומטי.

 חברת Box (שירות אחסון וניהול מסמכים בענן) הצליחה בתוך יומיים לבנות סוכני AI המשתמשים בחיפוש אינטרנטי ובכלי ה- SDK כדי לאפשר ללקוחות עסקיים לחפש ולנתח מידע גם בתוך הנתונים הפרטיים שלהם השמורים ב-Box וגם ממקורות אינטרנט ציבוריים, תוך כיבוד מלא של הגדרות האבטחה וההרשאות הפנימיות של החברה. המשמעות היא, למשל, שחברת השקעות פיננסית יכולה ליצור לעצמה סוכן חכם שמסוגל לשלוף גם דוחות ניתוח שוק פנימיים מהשרתים של החברה וגם נתוני חדשות וכלכלה עדכניים מהרשת, ובכך לספק לאנליסטים תמונה מקיפה ועדכנית בזמן אמת לקבלת החלטות מושכלות.

 

שיפורים מרכזיים ועדכונים משמעותיים

מעבר לעצם הכלים החדשים, OpenAI ביצעה מספר שיפורים משמעותיים שמטרתם להפוך את בניית סוכני ה- OpenAI  לקלה ויעילה בהרבה בהשוואה לפעם:

הכל במקום אחד – פשטות ואחידות 

אחד ההבדלים הגדולים הוא ריכוז היכולות תחת ממשק אחד. בעבר, מפתחים שהיו רוצים שסוכן יבצע גם שיחה טבעית, גם ישתמש בכלי חיצוני (כמו חיפוש ברשת) וגם אולי יפעיל פונקציות נוספות – היו צריכים לשלב מספר שירותים שונים ולמצוא דרכים יצירתיות לחבר ביניהם. כעת, ה- Responses API מאחד את כל זה לקריאה אחת פשוטה שבה המודל עצמו יודע מתי ואיך להשתמש בכלים המובנים שעומדים לרשותו. הדבר מפשט מאוד את הפיתוח, פחות קוד מסביב, פחות ניסיונות אינסופיים לכוונן הוראות, הסוכן מקבל מבנה עבודה ברור וישיר.  OpenAI מציינת שכלל חבילות הבסיס הללו “מייעלות את הלוגיקה, התזמור ואופן האינטראקציה” של הסוכנים, כך שלהתחיל לבנות סוכן חכם הופך למשימה מהירה וקלה בהרבה.

סוכנים חכמים יותר ויישומיים יותר

הכלים החדשים בעצם מעניקים ל- AI יכולות חדשות שלא היו לו באופן מובנה קודם. כך, הסוכן יכול להיות הרבה יותר שימושי. הוא יכול לצאת לחפש מידע עדכני בעצמו, להתמצא בתוך ים המסמכים של הארגון, ואף לבצע עבורנו משימות על המחשב. זה שדרוג משמעותי ברמת העצמאות של הבינה המלאכותית. לדוגמה, סוכן עם גישה לחיפוש באינטרנט יכול לתת תשובות מדויקות לשאלות אקטואליות כולל מקורות, וסוכן עם כלי “חיפוש בקבצים” יכול לענות תשובות ענייניות מתוך מידע פנימי של חברה בלי שצריך להזין לו ידנית את התוכן מראש. בעבר, כדי להשיג דבר דומה, היה צורך “לעקוף” את המגבלות – למשל, לנתח מראש את כל המסמכים ולהזין את התמצית שלהם למודל, או לחבר את ה- AI ידנית למנוע חיפוש צד-שלישי. כעת זה מגיע כחלק אינטגרלי מהפלטפורמה של OpenAI. 

שיפור ביצועים ועדכניות

השילוב של מודלים מתקדמים וכלים ייעודיים משפר גם את האיכות והתוצאות שהסוכנים מספקים. OpenAI פיתחה גרסאות מיוחדות של GPT-4 המותאמות לכלים החדשים. למשל, מודל שחיפוש האינטרנט שלו הראה כ-90% דיוק במענה לשאלות טריוויה עובדתיות קצרות (במבחן שנקרא SimpleQA) גם בכלי “שימוש במחשב” OpenAI מדווחת על שבירת שיאים למשימות שליטה במחשב בהשוואה למערכות AI קודמות, כך שהסוכן מצליח לבצע הרבה יותר משימות מורכבות מאשר בעבר. המשמעות עבור המשתמשים הסופיים היא סוכנים זריזים יותר, שיודעים להתמודד עם מצבים ומידע עדכני בצורה חכמה. יתרה מזו, הכלים מאפשרים לסוכן ללמוד תוך כדי תנועה – למשל, להצליב תוצאות חיפוש אינטרנט עם מידע פנימי כדי להגיע לתשובה הטובה ביותר.

בטיחות, בקרה ושקיפות

עם הכוח הגדול שמקבלים סוכני ה- AI מגיעה גם אחריות גדולה. OpenAI שילבה מנגנוני בטיחות ובקרה משופרים כדי לוודא שהסוכנים פועלים במסגרת גבולות ברורים. כלי ה- Agents SDK  מספק בדיקות אוטומטיות שיכולות לסנן קלט לא הולם או לעצור פלט בעייתי, וכך למנוע מהסוכן לסטות למשימות לא רצויות. בנוסף, כלי ניטור (Observability)  מאפשרים למפתחים לעקוב אחר מהלך הפעולות של הסוכן בכל רגע, לראות אילו צעדים הוא נקט בדרך לפתרון בעיה, ולזהות איפה אולי הוא טועה או מתעכב. שקיפות זו חשובה כדי שיהיה אמון בשימוש בסוכנים אוטונומיים – הן עבור המפתחים והן עבור המשתמשים. בדגש על כלי “שימוש במחשב”, כמו שציינו, הוטמעו אמצעי בטיחות כגון אישורי משתמש לפעולות רגישות (כמו מחיקה או שינוי נתונים חשובים) ובדיקות שנועדו לסכל מתקפות “הזרקת פקודות” שעלולות לבלבל את ה- .AIבסופו של דבר, המטרה היא שהסוכנים יהיו עוזרים מועילים ולא סכנה, OpenAI מראה שהיא מודעת לכך ומשקיעה בנושא.

גמישות והתאמה לצרכים שונים

הפלטפורמה החדשה עוצבה כך שתהיה גמישה לשימוש בשלל תרחישים. ניתן להשתמש ב- Agents SDK  לא רק עם מודלים של OpenAI אלא גם עם מודלי שפה אחרים, כל עוד הם תומכים בממשק צ’אט דומה. זה אומר שהכלים הללו לא “נועלים” את המפתחים לאקו-סיסטם צר, אלא יכולים להשתלב גם בסביבות מגוונות לפי בחירה. בנוסף,ה- SDK זמין תחילה בפייתון (שפת תכנות נפוצה מאוד), ומתוכננת תמיכה גם ב- Node.js (סביבת פיתוח מבוססת JavaScript)בקרוב, מה שמרחיב את מעגל המפתחים שיכולים לאמץ אותו. וכמובן, העובדה שה- SDK הוא בקוד פתוח מזמינה את קהילת המפתחים לתרום, להציע שיפורים ולהתאים את הכלים לצרכים מיוחדים שלהם.

דוגמאות לשימושים פרקטיים

דוגמאות לשימושים פרקטיים

קרדיט: Ryan Penn- Leonardo AI Generated

 

איך כל החידושים האלו באים לידי ביטוי בעולם האמיתי? הנה כמה דוגמאות מוחשיות לתרחישים שבהם הטכנולוגיות הללו יכולות להשתלב ולשפר את חיינו ועבודתנו:

עוזרי קניות ונסיעות

דמיינו עוזר אישי דיגיטלי שיכול לתכנן לכם את החופשה או למצוא את המוצר המושלם, תוך שהוא מתעדכן בשידור חי במידע הכי חדש מהאינטרנט. עם כלי החיפוש האינטרנטי המובנה, סוכן ה- AIיכול לבדוק מה מזג האוויר ביעד הנופש, לאסוף המלצות עדכניות על אטרקציות פופולריות, או להשוות מחירים ומבצעים אחרונים של מוצרים וכל זאת תוך מתן מקורות מידע לאימות. כך למשל, סוכן נסיעות חכם יכול להרכיב תוכנית טיול מותאמת אישית ולספק למטייל מידע מעודכן ממש כמו סוכן אנושי (אולי אפילו טוב יותר, כי הוא סורק כמויות עצומות של מידע במהירות). באופן דומה, עוזר קניות ביתי יכול לעזור לכם להחליט איזה גאדג’ט לקנות על ידי שליפה מיידית של ביקורות עדכניות והבדלי מחירים מהרשת.

תמיכת לקוחות חכמה ומהירה

בתחומי השירות והתמיכה, סוכני ה- AIהחדשים יכולים לעשות מהפכה של ממש. באמצעות כלי חיפוש במסמכים, ניתן ליצור נציג תמיכה וירטואלי שמחובר לכל מאגרי המידע והידע של החברה. סוכן כזה יכול תוך רגעים לחפש ולמצוא תשובה לשאלה של לקוח בתוך מסמך הדרכה, חוזה או מדריך למשתמש מבלי שהלקוח יצטרך להמתין לנציג אנושי שידפדף בין דפים. למשל, לקוח שואל “מה המדיניות שלכם בהחזרת מוצר מעל 30 יום?” הסוכן יחפש מיד במסמך מדיניות ההחזרים של החברה, ויחזיר תשובה מדויקת ומצוטטת . זה לא רק חוסך זמן ללקוח, אלא גם מבטיח תשובה עקבית ונכונה לפי הנהלים. עבור אנשי תמיכה, הסוכן יכול להפוך ל”עוזר שני” שמציע להם את המידע הרלוונטי בזמן אמת, כך שאפילו אם אדם בסופו של דבר נותן את השירות הוא מצויד בתשובות מהירות יותר.

אוטומציה של משימות משרדיות

רבים מאיתנו מבזבזים שעות על פעולות רוטיניות מול המחשב. הזנת נתונים מטבלה למערכת, העתקת מידע מאתר אחד לאחר, בדיקות ידניות במערכות שונות וכו’. עם כלי “שימוש במחשב” של OpenAI, ניתן להטיל משימות כאלה על סוכן AI ולתת לו לעשות את העבודה המונוטונית. למשל, ארגון יכול ללמד סוכן AI כיצד למלא דו”ח חודשי במערכת מיושנת שאין לה ממשק מודרני והסוכן פשוט ייכנס למערכת דרך הדפדפן, ימלא את השדות הנכונים בהתאם לנתונים שקיבל, ילחץ “שמור” והכול אוטומטית. 

בדיקות תוכנה (QA) הן דוגמה נוספת. הסוכן יכול “לגלם” משתמש וללחוץ על כפתורים באתר חדש כדי לוודא שהכול פועל כשורה. הדבר כבר קורה: כזכור, חברת Luminai הצליחה באמצעות הטכנולוגיה הזו לאוטומט תהליך רישום שהיה מסובך במיוחד, תוך ימים ספורים במקום חודשים. המשמעות בשטח היא חיסכון אדיר בזמן וכסף, ושחרור עובדים אנושיים להתמקד במשימות משמעותיות ויצירתיות יותר במקום בעבודת נמלים.

צוות של עוזרים דיגיטליים מומחים

השילוב של Agents SDK עם הכלים המובנים מאפשר לארגונים להרכיב צוות AI וירטואלי שלם. אפשר לתת לכל סוכן “תפקיד” משלו, ואז לגרום להם לעבוד יחד בשיתוף פעולה. לדוגמה, מוקד שירות לקוחות יכול להיעזר בסוכן AI  אחד שתפקידו למיין ולהבין את בקשת הלקוח הראשונית (בין אם היא הגיעה בצ’אט, בדוא”ל או בטלפון מתומלל), ולאחר מכן להפנות אותו אוטומטית לסוכן המתאים ביותר: סוכן AI אחד שמתמחה במכירות והמלצות על מוצרים, או סוכן אחר שמתמחה בתמיכה טכנית ופתרון תקלות. מבחינת הלקוח, החוויה תהיה שהוא תמיד מקבל מענה מהיר ומדויק מאיזה “נציג” שמבין אותו, אבל מאחורי הקלעים הרובוטיים, כמה סוכני AI משתפים פעולה כדי לספק את השירות. תרחיש כזה הודגם למעשה בקוד שמסרה OpenAI סוכן “ממיין” (Triage) שמעביר שאלות או משימות לסוכן “עוזר קניות” או לסוכן “תמיכה והחזרות” בהתאם לנושא הפניה. עם הכלים החדשים, יישומים כאלה הופכים הרבה יותר קלים למימוש. אפשר לחשוב על עוד אינספור צירופים: סוכן אחד כותב טיוטת דו”ח, שני עובר עליה ומשפר את הניסוח, ושלישי בודק עובדות ומוסיף מקורות – שלושה סוכני AI שעובדים יחד כדי להפיק עבורכם מסמך מוגמר ברמה גבוהה.

סיכום והשלכות לעתיד

המהלכים האחרונים של OpenAI מצביעים על כך שסוכני AI אוטונומיים עומדים להפוך לחלק בלתי נפרד מכוח העבודה הדיגיטלי שלנו. הכלים החדשים מפחיתים באופן דרמטי את המשאבים והזמן הנדרשים כדי לפתח עוזרי AI חכמים, ובכך פותחים את הדלת לשימוש נרחב בהם בתעשיות רבות. סוכני ה- AI יכולים לסייע בכל תחום כמעט משירות לקוחות, דרך רפואה, חינוך, ועד פיננסים וטכנולוגיה, על ידי כך שהם מטפלים במשימות מורכבות ומאפשרים לבני אדם להתמקד בהחלטות בפיקוח גבוה יותר. OpenAI עצמה מציינת שהיא צופה שסוכנים כאלה ישדרגו את הפריון בעבודה ויהיו חלק שגרתי בסביבת העבודה שלנו בעתיד הקרוב .

 

חשוב גם לשים לב שזו רק ההתחלה. הכלים שהושקו היום הם “אבני בניין” ראשוניות, ו- OpenAI כבר מתכננת להרחיב אותם ולהוסיף יכולות נוספות בחודשים הקרובים ככל שמודלי הבינה המלאכותית עצמם ממשיכים להשתפר ולהפוך ל”סוכנים” חכמים יותר, החברה מתחייבת להשקיע בחיבורים עמוקים יותר בין המודלים לכלים, ובפיתוח כלים חדשים שיסייעו בהטמעה, בהערכה ובהתייעלות של הסוכנים בסביבת ייצור (Production). המטרה הסופית היא לספק למפתחים פלטפורמה חלקה לבניית סוכני AI שיכולים לעזור לנו במגוון משימות, בכל תחום, בקלות ובאמינות. אם נסכם זאת בפשטות OpenAI נותנת לנו הצצה לעתיד שבו לכל אחד ואחת יכול להיות “עוזר AI אישי” או צוות שלם של עוזרים דיגיטליים, שעובדים בשבילנו ופותרים בעיות בעולם האמיתי. עם ההתקדמות הזו, השאלה כבר אינה האם יהיו סוכני AI בסביבה שלנו, אלא כמה מהר הם יהפכו למציאות יומיומית. OpenAI איננה היחידה שמציעה פתרונות כאלו ולמעשה כבר קיימים בשוק כמה, אבל ההצטרפות שלה בהחלט תיתן מינוף והייפ נוסף בתחום סוכני ה-AI, ולנו נשאר רק לראות כמה זה יעלה. 

הישארו מעודכנים

רוצים לקבל עדכונים בלייב? רוצים מקום בו אתם יכולים להתייעץ עם מומחי AI, לשאול שאלות ולקבל תשובות? רוצים לשמוע על מבצעים והטבות לכלי ה-AI שמשנים את העולם? הצטרפו לקהילות ה-AI שלנו.

 

 

אפשר גם להרשם לניוזלטר שלנו

 

רוצים הרצאה או ייעוץ של חגי (ראיין) פן שרון?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם עם המידע הרלוונטי
אולי יעניין אותך גם...
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפה בכל התגובות
Let's update

רוצים לקבל עדכונים על כל מה שחדש ומעניין בעולם ה-AI? הרשמו לניוזלטר שלנו!

אירועי AI קרובים
14.05.25
יצירת פרסומות וקליפים עם AI
וובינר
19.05.25
וובינר Vibe coding
וובינר
22.05.25
Meeting Insights סיכומים ואנליטיקה של פגישות בארגונים
וובינר
26.05.25
וובינר קו פיילוט
וובינר

תפריט נגישות

תוצאות נוספות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
וובינר הגברת פרודקטיביות עם AI
21.4.25 (יום שני הקרוב) ב-20:00

OpenAI משיקה כלים חדשים לבניית סוכני AI – העוזרים הדיגיטליים החכמים בדרך אלינו