מיקרוסופט קיבלה שדרוג ענק ומטורף עם העדכונים החדשים של קופיילוט (Copilot). אבל שאלת השאלות היא – האם זה טוב יותר מ-ChatGPT? במאמר הבא אציג לכם מגוון פעולות ושימושים אפשריים לפלטפורמה המדהימה הזו של מיקרוסופט, שרק הולכת ומשתכללת.
אבל לפני הכל – הישארו מעודכנים! הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו ולא תפספסו שום עדכון, חידוש או מידע על כלי חדש שיוצא…
קבלו 11 פיצ’רים של Copilot שאתם לא רוצים לפספס ב-2024
הכנתי לכם רשימה של 11 דברים שאתם יכולים לעשות עם קופיילוט (וסביר שכלל לא ידעתם שאפשר לעשות).
1) קופיילוט זמין לכולם!
עדכון אחרון – קופיילוט זמין לכולם! גם בישראל – קופיילוט של מיקרוסופט כעת זמין לכל אחד, בכל מקום, על כל מכשיר.
2) עריכת תמונות אונליין
כעת אפשר ליצור ולערוך תמונות ישירות עם קופיילוט.
מתוך: ערוץ היוטיוב של מיקרוסופט | Find, create and get things done faster with Microsoft Copilot
3) קופיילוט פרו
גישה ליכולות ה-AI המתקדמות ביותר של קופיילוט, עם Copilot Pro, כולל בניית Copilot GPT משלכם. יש לנו מאמר מקיף על קופיילוט פרו והיכולות המתקדמות שלו.
4) מצגות עם קופיילוט
פאוארפויינט – המרת מסמכי וורד למצגות. יצירת מצגות מהירות מקבצים, סיכום מצגות ארוכות לשקופיות מפתח, הוספת שקופיות חדשות באמצעות פקודות.
5) אפליקציה לנייד
קופיילוט זמין בטלפון לאנדרואיד ול- iOS. בינתיים, אפשר להשתמש באפליקציית Bing ב-iOS כדי ליהנות מכל הפיצ’רים של קופיילוט!
מתוך: ערוץ היוטיוב של מיקרוסופט | Introducing Microsoft Copilot App
6) זמין גם באדג’ ודפדפנים נוספים
בינג Chat כעת הוא קופיילוט – אפשר להשתמש בו ב-Edge, כרום, ספארי, ואפילו בטלפון שלכם. למשל, רוצים לראות איך אפשר ליצור עם קופיילוט ואדג’ בובת פופ בשניות? הכל במדריך הקצרצר הבא.
7) ניתוח נתונים עם קופיילוט באקסל
יצירת תרשימים מקצועיים מיידיים עם נתונים קיימים בעזרת קופיילוט באקסל. החלת נוסחאות/חישובים על סמך פקודות, יצירת ויזואליזציות כמו תרשימים/גרפים, סיכום מגמות ותובנות מניתוח נתונים ועוד…
8) כתיבת קוד וחישובים מתמטיים
קופיילוט מכיל בתוכו גם את ה-Code Interpreter המוכר מ-ChatGPT. הוא יכול לבצע משימות מורכבות כגון: חישובים מדויקים יותר, כתיבת קוד, ניתוח נתונים, ויזואליזציה, מתמטיקה ועוד…
9) עיבוד טקסט עם קופיילוט ב-Word
קופיילוט בוואד מאפשר יצירת טיוטה של מסמך שלם בקלות עם פקודה פשוטה, סיכום יעיל של מסמכים ארוכים, כתיבה מחדש של קטעי טקסט או מסמכים שלמים כדי שיהיו תמציתיים יותר או יתאימו לטון מסוים, ועוד…
10) גישה ל-GPT4 תהווה מקפצה למפתחים ומתכנתים
קופיילוט נותן לכם בפועל גישה ל-GPT-4. או ליתר דיוק, GP4 מפעיל את קופיילוט צ’אט. אחד מהשימושים יכולים להיות עבור מפתחים, מתכנתים ומקודדים. אתם יכולים להשתמש בצא’ט בתור עורך הקוד שלכם, מה שמאפשר קידוד מהיר יותר וגישה מהירה יותר לתשובות. הוא יכול לזהות סכנות אבטחה בקוד, לאתר או לתקן שגיאות ולפתור באגים.
11) בניית קופיילוטים משלכם, GPTs סטייל
קופיילוט מאפשר לכם לעשות קסטומיזציה ולבנות קופילוטים משלכם (בדומה ל-GPTs). אפשר לאמן אותם על דאטה ולהתאים אותם לצרכים שלכם. אפשר לייצר “מקרים ותגובות” על בסיס טריגרים ותכנות פעולות קבועות מראש. או במילים אחרות – אפשר להרחיב ולהתאים אישית את קופיילוט לכל מטרה. הפיצ’ר זמין בחבילת Microsoft Copilot Studio שעולה 200 $ בחודש (יקר מאוד), אבל יש גם דמו חינמי. פרטים פה. מדובר בפלטפורמה ורסיטלית ויוקרתית במיוחד – פחות מתאימה לצרכנים פרטיים.