תוצאות נוספות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
× Send

הסוף לדיסקורד: מדריך מקיף לשימוש ב-Midjourney alpha – האתר הייעודי החדש

מידג'רני אלפא
תוכן עניינים

אולי בגלל התחרות העזה ואולי בגלל טיב ההסכמים בין חברת Midjourney לפלטפורמת דיסקורד – שלשום (21.8.24) הכריזה מידג’רני על פתיחת האפשרות ליצירת תמונות ישירות דרך האתר הייעודי שלה, מידג’רני אלפא, לכל המשתמשים, ואפילו בחינם. מדובר בשינוי משמעותי שיכול לשנות את הדרך בה יוצרי תוכן, מעצבים ואמנים עובדים ומתקשרים עם הפלטפורמה הפופולרית הזו. כעת, כל אחד ואחת יכולים להתחיל ליצור תמונות בלחיצת כפתור, מבלי להירשם לדיסקורד.

 

הישארו מעודכנים

רוצים לקבל עדכונים בלייב? רוצים מקום בו אתם יכולים להתייעץ עם מומחי AI, לשאול שאלות ולקבל תשובות? רוצים לשמוע על מבצעים והטבות לכלי ה-AI שמשנים את העולם? הצטרפו לקהילות ה-AI שלנו.

 

 

אפשר גם להרשם לניוזלטר שלנו

 

 

מה ההבדל בין גרסת האלפא לגרסת הבטא?

גרסת ה-Beta של מידג’רני בדיסקורד

למידג’רני יש שתי גרסאות. הראשונה הייתה גרסה ניסיונית (כבר שנתיים היא ניסיונית) שנקראת “גרסת הבטא” (Beta) וזו הגרסה שתמצאו בדיסקורד – פה מתחברים אליה. רבים מהיוצרים הוותיקים למדו לאהוב אותה. יש לה הרבה חסרונות ומגרעות – הממשק נוראי, היא מסובכת להפליא, וזה מרגיש יותר כמו לכתוב קוד מאשר לעצב או ליצור. מצד שני, ברגע שלומדים לתפעל אותה, מקבלים שליטה ודיוק בתוצר הסופי. יש משהו מאוד מדויק בלהנדס את הפרומפטים שלכם בקפידה, מה שגורם לכם לבנות כל תמונה, כמו מגדל עם יסודות, קומות והיגיון כללי. מי ששולט במיומנות הנדסת הפרומפטים הזו יכול להפיק ערך אדיר מהגרסה שבדיסקורד, ובפועל התהליך הזה יגרום לכם להבין איך מידג’רני עובד ומה הוא יכול (או לא יכול) לעשות.

 

לסיכום – גרסה זו מתאימה ליוצרים וותיקים (שלרוב התחילו בדיסקורד וכבר רגילים לממשק), ופחות מתאימה ליוצרים חדשים. היא מאוד מורכבת, אך משתמשים מנוסים מאוד ימצאו בה קסם מסוים. 

 

 

גרסת ה-Alpha של מידג’רני באתר הייעודי

הגרסה השנייה של מידג’רני היא גרסת האלפא, והיא יושבת באתר ייעודי שהקימה החברה מחוץ לדיסקורד – כאן אפשר להתחבר לאתר החדש. יש לו ממשק נהדר, נקי, מהוקצע וכייפי במיוחד. בעבר גרסה זו הייתה זמינה למשתמשים שג’ינרטו מעל 10,000 תמונות. לאחר מכן זה ירד ל-1,000 תמונות. לפני מספר חודשים משתמשים שיצרו 100 תמונות קיבלו גישה והחל מ-21.8.24 כל המשתמשים באשר הם יכולים להשתמש בגרסה זו.

 

המעבר לאתר הייעודי פותח דלתות חדשות בפני קהלים רחבים יותר ומפשט את תהליך היצירה. אם עד כה היה צורך להכיר את פלטפורמת דיסקורד ולנהל את כל תהליך היצירה דרכה, כעת ניתן לגשת ישירות לאתר מידג’רני וליהנות מחוויית שימוש חלקה ואינטואיטיבית יותר.

 

חבילת ההתנסות החינמית חוזרת

כחלק מהשקת הפלטפורמה החדשה, מידג’רני מציעה התנסות חינמית לכלל המשתמשים. כל אחד יכול ליצור עד 25 תמונות ללא תשלום, בדיוק כפי שהיה בימים הראשונים להשקת הכלי (בסוף 2022 ובתחילת 2023). חשוב לציין – ההתנסות היא חד פעמית והקרדיטים לא מתחדשים. המהלך הזה נועד להעניק למשתמשים חדשים הזדמנות להתנסות בממשק החדש, ולהבין את היתרונות הברורים של העבודה באתר הייעודי.

 

סרטון הסבר קצר על תפעול הגרסה החדשה של מידג’רני באתר האלפא

כדי להקל על המשתמשים את המעבר לאתר החדש, מידג’רני פרסמה סרטון וידאו קצר שמסביר את אופן השימוש במידג’רני אלפא (הגרסה שיושבת באתר החדש והחיצוני). הסרטון מסביר בצורה פשוטה וברורה את השלבים הראשונים ביצירת תמונות, כיצד לשמור את העבודות וכיצד לנצל את כל האפשרויות המתקדמות שהממשק החדש מציע. הסרטון זמין באנגלית, והוא מהווה כלי עזר חשוב עבור כל מי שרוצה להתחיל לעבוד עם הפלטפורמה במהירות ובקלות.

 

Credit: Midjourney

 

מדריך מעשי: איך להתחיל לעבוד עם Midjourney Alpha

התחברות לאתר האלפא

  • כדי לגשת לאתר Midjourney Alpha, פשוט כנסו לכתובת: alpha.midjourney.com
  • לאחר מכן תוכלו לבחור אם להתחבר עם חשבון הגוגל שלכם או חשבון הדיסקורד שלכם.
  • דגש חשוב! אם אתם משתמשים חדשים, אין צורך ליצור חשבון בדיסקורד ואפשר להתחבר עם המייל שלכם. אבל (ויש פה אבל גדול!), אם אתם משתמשים וותיקים שעבדו בעבר בדיסקורד, מומלץ להתחבר עם חשבון הדיסקורד הקיים שלכם, אחרת לא תהיה לכם גישה לגלריית התמונות שיצרנו בדיסקורד.
  • כדאי לדעת: אפשר למזג בין חשבון הדיסקורד לחשבון גוגל תחת לשונית “החשבון” באתר, כך שתוכלו להיכנס בעתיד עם כל אחד מהחשבונות הללו.

 

יצירת תמונות בתיבת הפרומפטים

תיבת הפרומפטים: האתר של Midjourney Alpha כולל ממשק נקי ואינטואיטיבי, שתוכנן כדי לשפר את חוויית יצירת התמונות שלכם. בחלק העליון של המסך תמצאו את תיבת הפרומפטים, שבה אתם רושמים את התיאור המילולי של התמונה שאתם רוצים ליצור. את התיאור רושמים באנגלית. לחיצה על Enter במקלדת תגרום למידג’רני ליצור עבורכם 4 וריאציות. לחיצה על אחת מהתמונות תאפשר לכם להמשיך לעבד ולערוך אותה (ראו פירוט בהמשך).

 

הגדרות מתקדמות: שימו לב שלחיצה על כפתור ההגדרות המתקדמות שנמצא בתוך תיבה זו (מצד ימין) יפתח הגדרות נוספות, לדיוק התוצר הסופי. אגב, אחד הדברים הכייפיים באתר האלפא, הוא האפשרות לרחף מעל כפתור או פיצ’ר, מה שיחשוף אייקון של סימן שאלה (?). אייקון זה ייתן לכם תקציר על פעולותו של הכפתור או הפיצ’ר המבוקש.

 

 

אתר האלפא של מידג'רני

אתר האלפא של מידג’רני – שימוש בתיבת הפרומפטים והגדרות מתקדמות

 

להלן פירוט של האפשרויות המתקדמות בתיבת הפרומפטים:

  • מימדי התמונה: תוכלו לשנות את יחסי הגובה והרוחב של התמונה (Aspect Ratio). פעולה זו מקבילה לפרמטר –ar בדיסקורד.

 

  • שליטה במודל: תוכלו לעבור בין גרסאות (למשל V6 או v6.1) ואף לבחור בין מצב ג’ינרוט רגיל (Standard) ובין מצב Raw. מצב זה הופך את התמונות ליותר “ארציות” (Grounded) ופחות פומפוזיות – יש בו פחות “ייפוי אוטומטי”. הוא יוביל ליצירת תמונות יותר טבעיות ו”רגילות”, שנראות יותר כמו משהו שאתם הייתם מצלמים בעצמכם, בניגוד לתמונה שצולמה על ידי צלם מקצועי. מומלץ בחום להתנסות במצב זה, במיוחד בתמונות של אנשים.

 

  • פרמטר Stylize: בטאב Aesthetics תוכלו לשלוט במגוון פרמטרים. פרמטר Stylization שולט במידת “החופש האומנותי” שאתם נותנים לבוט. ככל שהסליידר גבוה יותר, כך מידג’רני פחות ייצמד לפרומפט שלכם ויותר “יתפרע”. או במילים אחרות, ערך גבוה יוביל לתמונות יותר מעניינות, יצירתיות, עם קומפוזיציות מעניינות (גם אם זה לא בהכרח מה שהתכוונתם).

    ההמלצה שליהיא להגדיר ערך יחסית גבוה. משהו באזור של 50-60%. אופציה זו מקבילה לפרמטר –s בדיסקורד. בהעדפות האישיות שלי אני לרוב משתמש בערך של –s 750 (שווה ערך ל-75% בגרסת האלפא). זו טעות נפוצה לחשוב שערך נמוך יגרום לבוט לעשות בדיוק מה שאתם רוצים. הרציונל שלי אומר שמידג’רני יודע מה הוא עושה – אז תנו לו לעשות את זה. מקסימום אם אתם מרגישים שהתוצאות ממש תלושות מהמציאות, תמיד תוכלו להוריד את הערך הזה למטה.

 

  • מוזרות: פרמטר Weird שולט במידת ה”מוזרות” של התמונה הסופית. ככל שהוא גבוהה יותר, התמונות שלכם ייצאו יותר הזויות, מוזרות ולא שגרתיות. אני אישית מאוד אוהב לשחק עם הפרמטר הזה – הוא לרוב מפתיע לטובה.

 

  • מידת השונות: הסליידר של Variety מקביל לפרמטר –Chaos בדיסקורד. הוא שולט במידת השונות של ארבע התמונות שמידג’רני ייצור לכם. ככל שהערך גבוה יותר, התמונות יהיו שונות יותר אחת מהשנייה, אבל גם לא צפויות. 

 

  • מהירות הג’ינרוט: תוכלו לבחור בין מצב ג’ינרוט מהיר ובין מצב טורבו. חשוב לדעת שג’ינרוט במצב Turbo ינצל את חבילות השעות המהירות שלכם פי 2 יותר מהר! אני אישית לא אוהב לחכות הרבה, ולכן אצלי זו ברירת המחדל (אבל אם אתם לא רוצים שהוא “יאכל” לכם את החבילה, עברו למצב מהיר – Fast).

 

התפריט הצידי (Side Menu)

בצד שמאל של המסך תמצאו תפריד ובו מספר לשוניות: 

  • טאב ה-Explore: השראה מתמונות של אחרים (הקומיוניטי פיד).
  • טאב ה-Create: ממשק יצירת התמונות והפיד שלכם.
  • טאב ה-Organize:כאן תוכלו לגשת ולנהל את התמונות שיצרתם בעבר.
  • טאב ה-Chat: שיח עם משתמשים אחרים על יצירות, תמונות ותהליכי עבודה.
  • טאב ה-Tasks: משימות שיקנו לכם בונוסים, שעות מהירות וכדומה.
  • טאב העזרה (Help): הפניה למדריכי עזר באנגלית שיצרה החברה.
  • טאב העדכונים (Updates): הודעות חשובות מטעם נציגי החברה (עדכונים על שחרור מודלים חדשים וכדומה).
  • שינוי פלטת הצבעים של הממשק: ניתן להחליף את צבעי הממשק מברירת המחדל הבהירה (Light Mode), לממשק כהה (Dark Mode).
  • היוזר שלכם: לחיצה על שם המשתמש שלכם בתחתית המסך תפתח אפשרויות נוספות כמו ניהול הפרופיל והמנוי שלכם, פיד התמונות שהעלאתם למידג’רני, מעבר לדיסקורד או ניתוק מהחשבון.
  • תיבת החיפוש: שימו לב שבצד ימין של המשך תמצאו תיבת חיפוש, שתאפשר לכם לחפש מילים מסוימות וכך למצוא תמונות שאתם יצרתם או שאחרים יצרו.

 

טאב ה-Explore: השראה מאחרים

טאב ה-Explore זה ה”קומיוניטי פיד” שלכם (הפיד של הקהילה), והוא מכיל תמונות נבחרות שיוצרים מכל העולם ג’ינרטו. לרוב תמצאו שם תמונות אהובות ויפות במיוחד. מסך זה מאפשר לכם לדפדף ולראות תוצרים מרהיבים של אנשים אחרים, לקבל מהם השראה, להסתכל על תהליכי היצירה שלהם, וללמוד מהם. לחיצה על תמונה שאדם אחר יצר. תאפשר לכם לקבל על תמונה זה את כל המידע הטכני, לרבות הפרומפט שבו השתמשו, פרמטרים מיוחדים, המודל שבו היא ג’ונרטה ועוד. הביטו בתמונה מטה כדי להבין איך אפשר להשתמש או להעתיק את אותן הגדרות.

 

השראה מאחרים במידג'רני - העתקת הגדרות מתמונות שאחרים יצרו

השראה מאחרים במידג’רני – העתקת הגדרות מתמונות שאחרים יצרו

 

עיבוד ועריכת תמונות עם הגדרות מתקדמות

טאב ה-Create הוא המקום שבו תוכלו ליצור תמונות חדשות. כאמור, אפשר להשתמש בתיבת הפרומפטים מכל מסך, אבל בלשונית זו תמצאו גם את הפיד ובו התמונות האחרונות שיצרתם. לחיצה על תמונה שיצרתם תפתח מסך חדש ובו אפשרויות מתקדמות לעיבוד התמונה. בחלק העליון של המסך תמצאו את הפרומפט בו השתמשתם, הפרמטרים המתקדמים ותפריט שמאפשר להעתיק את הפרומפט, את התמונה עצמה או הלינק שלה, ואף לפתוח את התמונה בדיסקורד. תוכלו גם להוריד את התמונה למחשב על ידי לחיצה על כפתור ההורדה.

 

מצד ימין למטה תמצאו כפתורים שיאפשרו לכם להמשיך לערוך ולעבד את התמונה. דגש חשוב – לחיצה על More Options תאפשר לכם להוסיף עוד כפתורים למסך זה (כמו למשל כפתורי ה-Pan או ה-Remix). להלן פירוט של הכפתורים לעריכה מתקדמת:

 

  • כפתורי הוריאציות: כפתור Vary Subtle ייצור וריאציה עדינה עם שינויים מינוריים. כפתור Vary Strong ייצור וריאציה עם שינויים יותר דראסטיים. בשתי האפשרויות מידג’רני ייצור תמונה חדשה שמזכירה את התמונה שעליה ביצעתם את הוריאציות, אבל אתם יכולים לשלוט במידת הדימיון בין התמונות החדשות לתמונה הישנה.

 

  • אפסקיילרים: כפתורי ה-Upscale יאפשרו לכם להגדיל ולחדד את התמונה. הגדלה מעודנת (Subtle) תיצור תמונה מוגדלת ברזולוציה גבוהה יותר, שתהיה כמעט זהה לתמונת המקור. הגדלה יצירתית (Creative) תיצור תמונה גדולה יותר, אך גם יהיו בה יותר שינויים ויותר פרטים. תמונה זו לא תהיה זהה לתמונת המקור, אך עדיין מאוד דומה לה.

 

  • כפתור הרמיקס: כפתור ה-Remix מאפשר לכם לג’נרט את אותה תמונה מחדש, תוך כדי שינוי הפרומפט המקורי, מה שיוביל לתמונה מאוד דומה, אך עם שינויים רצויים לבחירכם.

 

  • כפתורי ההזזה (Pan): כפתורי ה-Pan מאפשרים לכם לעשות אאוטפיינטינג (Outpainting) ולג’נרט אזורים חדשים מעל, מתחת, או מצדדי התמונה שיצרתם (שימו לב שכפתור ה-Editor יאפשר לכם לבצע פעולות דומות עם רמת שליטה גבוהה הרבה יותר).

 

  • כפתורי הזום: כפתורי הזום גם הם מאפשרים לבצע אאוטפיינטינג, ולג’נרט אזורים מכל צדדי התמונה, ממש כאילו ה”צלם” (או אתם) הייתם עושים זום אאוט עם המצלמה, מה שיאפשר לכם להכניס לפריים יותר מה”רקע”, אך גם יקטין את הגודל של האובייקט המרכזי בתמונה. 

 

 

עריכת תמונות מתקדמת במידג'רני

עריכת תמונות מתקדמת במידג’רני

 

 

כפתור העורך המתקדם (Editor)

כפתור ה-Editor יאפשר לכם לפתוח עורך מתקדם שיאפשר לכם לבצע פעולות עריכה מדויקות ומגוונות בעזרת אינפיינטינג (Inpainting) ואאוטפיינטינג (Outpainting). כך תוכלו למשך להוסיף אלמנטים לתמונה ולג’נרט אזורים ספציפיים בתוך התמונה. פעולה זו מקבילה לכפתור Vary Region בדיסקורד, אבל על סטרואידים! מדובר באחד מהפיצ’רים הכי חשובים שיש בגרסה החדשה, שרק בגללו שווה לצאת מדיסקורד ולעבור לאתר האלפא.

 

בסרטון הבא יש הסבר קצר (באנגלית) על תפעול פיצ’ר זה:

Credit: Midjourney

 

טיפים לשימוש יעיל:

גרירת תמונה לתיבת הפרומפטים ועבודה עם Cref או Sref

לא רבים יודעים, אבל אפשר לגרור עם העכבר תמונה שיצרתם (או תמונה שמישהו אחר יצר ושמופיעה בלשונית ה-Explore) ולשחרר אותה ישירות בתוך תיבת הפרומפטים.

  • סטייל רפרנס – Sref: במצב כזה אפשר לבחור האם התמונה שגררתם תשמש כ”סטייל רפרנס” (האייקון של האטב), מה שיאפשר לכם להשאיל את הסגנון הגרפי שלה ולחקות אותו. פה תמצאו מדריך מקיף על סטייל רפרנס.
  • תמונת רפרנס – Img2Img: ניתן לסמן את התמונה כתמונת רפרנס (האייקון של התמונה), מה שיגרום למידג’רני לג’נרט במצב Image to Image. 
  • דמות עקבית – Cref: במידה ומדובר בתמונה של אדם, ניתן לסמן את התמונה כ-Character reference (האייקון של הדמות), מה שיגרום למידג’רני לייצר דמות עקבית. אגב, גם עם תמונות מסוג אחר (צילומי אוכל למשל), אפשר לעשות דברים מגניבים עם Character reference. יש לנו מדריך שלם שמסביר איך עושים את זה.

 

גרירת תמונה לתיבת הפרומפטים ושימוש ב-SREF או CREF

גרירת תמונה לתיבת הפרומפטים ושימוש ב-SREF או CREF

 

 

השראה מאחרים

זה הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת למשתמשים מתחילים – פשוט כנסו ללשונית האקספלור במידג’רני, טיילו בקומיוניטי פיד וחפשו תמונה שאתם אוהבים או שאתם רוצים לחקות. לחצו עליה, והעתיקו משם את כל הפרמטרים והפרומפט. בצעו שינויים בטקסט וג’נרטו. כך תוכלו ללמוד מאחרים איך יוצרים תמונות, איך בונים פרומפטים נכונים, באלו פרמטרים משתמשים, איך אחרים עושים שימוש בתמונות רפרנסים וכן הלאה. זה ממש “בית ספר להנדסת פרומפטים”.

 

ניסוי וטעיה

התנסו בשילובים שונים של הגדרות כדי להשיג את התוצאות הרצויות. אל תתייאשו – כל הכיף במידג’רני זה לשחק. בצעו וריאציות, השתמשו ב-Cref ו-Sref. כנסו לממשק האדיטור (העורך) ובצעו אינפיינטינג ואאוטפיינטינג גדי לדייק את התוצר הסופי. זה כל הכיף!

 

עבודה עם משקלים ופרמטרים

מה שמבדיל בין משתמש מתחיל או חובב, ובין מקצוען, היא היכולת להכיר את מידג’רני על בוריו. זו אגב אחת הסיבות שאנחנו מלמדים את משתתפי הקורסים שלנו להתחיל בדיסקורד ורק אחר כך לעבור לגרסה הוובית. יש משהו בכתיבה ידנית של פרומפטים ובנייה מדויקת שלהם, שגורמת למשתמש להבין איך להגיע מהר יותר לתוצאה הרצויה. גם באתר האלפא יש חשיבות לעבודה עם פרמטרים ומשקלים, כמו למשל –iw (בעבודה עם תמונות רפרנס), –sw (בעבודה עם סטייל רפרנס ו-Sref), או –cw (בעבודה עם דמות עקבית ו-Cref). אם כל מה שכתבתי עכשיו נשמע כמו סינית, כדאי לכם לקרוא את הקטע הבא.

 

 

קחו את היצירתיות שלכם צעד אחד קדימה

אנחנו כאן כדי לדאוג לכם ולספק לכם את כל המידע העדכני ביותר. המדריך הזה מכיל חלק גדול מהמידע שאתם צריכים כדי למצות את כל האפשרויות המתקדמות של אתר האלפא של מידג’רני, אבל אם אתם רוצים להיות מאסטרים ב-Midjourney אי אפשר להסתפק רק בו. נכון – אצלנו באתר תוכלו למצוא שלל מדריכים על הכלי המדהים הזה – כל מה שצריך זה לרשום בשורת החיפוש באתר את המלה “מידג’רני”, ועולם שלם של תוכן חינמי ייחשף בפניכם, אבל כדי לקחת את כל זה צעד אחד קדימה, אנו מזמינים אתכם להצטרף לקורס המידג’רני המעמיק שלנו. קורס זה ילמד אתכם לעומק איך לתפעל את מחולל התמונות הטוב בעולם כמו המקצוענים, הן בדיסקורד והן באתר האלפא. הוא מכיל גם עשרות שיעורים מוקלטים, מדריכים כתובים על כל כלי ושיטת עבודה, וכמובן גם לייב זום אחת לשבוע. כדאי לדעת שגם בקורס המקיף שלנו תמצאו את אותם תכנים, כיחידת תוכן מעמיקה על מידג’רני.

 

חשוב לדעת שאתרי הקורסים שלנו ממשיכים להתעדכן ושמי שכבר רכש את הקורס המקיף או את קורס המידג’רני שלנו יקבל יחידת תוכן חדשה ומקיפה עם שיעורים חדשים על אתר האלפא, שתלמד לעומק את כל מה שצריך לדעת על האתר החדש והאפשרויות המתקדמות שבו.

 

ולסיום… נשמח לשמוע מה ההעדפה שלכם? מידג’רני בדיסקורד או מידג’רני באתר האלפא החיצוני? ספרו לנו בשרשור שעלה בקבוצת הפייסבוק שלנו.

 

 

רוצים להתמקצע?

בואו ללמוד איתנו בינה מלאכותית בקורס המקיף, העשיר והמבוקש בשוק. הצטרפו לאלפים הרבים שכבר עברו את הקורסים והסדנאות שלנו. פרטים והרשמה באתר.

לקבלת הנחה במחיר הקורסים – הזינו את קוד הקופון LETSAI
הישארו מעודכנים

רוצים לקבל עדכונים בלייב? רוצים מקום בו אתם יכולים להתייעץ עם מומחי AI, לשאול שאלות ולקבל תשובות? רוצים לשמוע על מבצעים והטבות לכלי ה-AI שמשנים את העולם? הצטרפו לקהילות ה-AI שלנו.

 

 

אפשר גם להרשם לניוזלטר שלנו

 

רוצים הרצאה או ייעוץ של אביתר אדרי?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם עם המידע הרלוונטי
אולי יעניין אותך גם...
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
צפה בכל התגובות
Lior Vikel
3 months ago

משום מה לא נותן לי להתחבר (אין שגיאה) אני מתחבר והוא חוזר לאתר הראשי של האלפא.

Let's update

רוצים לקבל עדכונים על כל מה שחדש ומעניין בעולם ה-AI? הרשמו לניוזלטר שלנו!

אירועי AI קרובים
28.11.24
וובינר AI למנהלים
וובינר
04.12.24
בינה במשרד – הגברת פרודוקטיביות בעזרת כלי AI
וובינר
11.12.24
וובינר AI במוזיקה
וובינר
18.12.24
וובינר Genai master
וובינר

תפריט נגישות

תוצאות נוספות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

הסוף לדיסקורד: מדריך מקיף לשימוש ב-Midjourney alpha – האתר הייעודי החדש